© BORGMANN FOTOGRAFIE
Za arhitekte

Dizajn se susreće sa perspektivom

Prozor ima veoma važnu ulogu jer spaja unutrašnji i spoljašnji životni prostor. Vođena time, kompanija VEKA već više od 50 godina razvija i proizvodi PVC profilske sisteme, koji ispunjavaju najviše estetske i funkcionalne zahteve - isključivo u najvišoj klasi A kvaliteta prema DIN EN 12608. Za Vas kao arhitektu, ovo znači savršenstvo do detalja i otvara nove mogućnosti za planiranje i dizajn. Pored toga, svakako ćete imati podršku vodećeg svetskog proizvođača PVC sistema.

BIM
BIM

Veća efikasnost i održivost

Kao sveobuhvatan digitalni pristup, Building Information Modeling (BIM) obećava ogromne prednosti: brži, transparentniji procesi projekta su deo toga, kao i prikaz celokupnog životnog ciklusa objekta. Iz tog razloga, kompanija VEKA promoviše korišćenje BIM-a u najvećoj mogućoj meri, između ostalog obezbeđujući potpuno kompatibilne matične podatke i moćan BIM interfejs u našem WinDoPlan programu za planiranje.

Saznajte više
WinDoPlan

Efikasno onlajn planiranje prozora i vrata

WinDoPlan je onlajn platforma kompanije VEKA za praktično i bezbedno planiranje prozorskih elemenata. Savremeni program Vas vodi korak po korak, od odabira profila preko dizajna konstrukcije u 2D i 3D tehnologiji, do kompletne dokumentacije - uvek na osnovu aktuelnih podataka. Integrisani BIM interfejs omogućava nesmetanu razmenu podataka sa svim učesnicima projekta. WinDoPlan možete lako da koristite preko web pretraživača - bilo kad, bilo gde i sa bilo kog uređaja.

WinDoPlan

Reference

Prvoklasna arhitektura

Svaki arhitektonski dizajn ima za cilj da kombinuje željenu funkcionalnost objekta sa efikasnošću i estetikom. U našim referencama predstavljamo objekte u kojima VEKA sistemi doprinose svestranom izuzetnom rezultatu. Dozvolite sebi da budete inspirisani!

Reference

Informacije

Kompaktno znanje

PROZORI I ZVUČNA IZOLACIJA

Veoma važna stavka za spokoj i tišinu u vašem domu je da vaši prozori imaju maksimalnu moguću zvučnu izolaciju.

Spoljašnja buka može da poveća nivo stresa i anksioznost, da smanji koncentraciju i produktivnost, da dovede do hroničnog poremećaja sna, do problema sa sluhom, kao i niza drugih problema. Redovna izloženost buci je veoma štetna po zdravlje. Prema SZO, maksimalni preporučeni nivo buke je 65 dB tokom dana i 55 dB noću.

Saznaj više
DA LI PLANIRATE KUPOVINU VIKENDICE?

Poslednjih godina vikendice su postale veoma popularne i velika je potražnja za njihovom kupovinom. Sve više ljudi želi da ima neko svoje utočište za beg iz većih mesta i gradova, od gužve i obaveza. U vikendici povremeno boravimo, pa treba da se potrudimo da nam u njoj bude prijatno, a sa druge strane da nema mnogo posla oko održavanja. Zato savetujemo da se pri izboru stolarije za vašu vikendicu ipak odlučite za kvalitetne PVC prozore i vrata, što bi bilo najboljie i najpraktičnije rešenje.

Saznaj više