Za investitore

Izgrađeno na kvalitetu

VEKA je vodeći svetski proizvođač PVC profilskih sistema za prozore i vrata. Od osnivanja kompanije 1969. godine, bili smo pioniri u razvoju PVC stolarije, fokusirajući se pre svega na vrhunski kvalitet. Danas nastavljamo, kao i do sada, da proizvodimo prozorske profile isključivo po najvišim standardima kvaliteta koji važe u Evropi: Klasa A prema DIN EN 12608. Iz tog razloga je specijalizovana firma u Vašoj blizini, koja proizvodi stolariju od VEKA sistema, najbolji izbor kada su u pitanju PVC prozori i vrata dugoročnog vrhunskog kvaliteta.

VEKA kvalitet

Klasa za sebe

Od Vašeg proizvođača stolarije ne bi trebalo da očekujete ništa manje nego vrhunski kvalitet. Prozori i vrata su izloženi velikim opterećenjima usled upotrebe i vremenskim uslovima tokom svog dugog životnog veka. Kvalitet profila je ovde odlučujući faktor. Samo visokokvalitetni materijali i stabilna konstrukcija garantuju dugoročnu funkcionalnost i trajno atraktivan izgled. Ovde se možete informisati zašto prozori i vrata proizvedeni od izuzetno kvalitetnih VEKA profilskih sistema garantuju vrhunske performanse.

SVE ZAVISI OD KVALITETA
Potražite stučnjaka

Proizvođači stolarije u Vašoj blizini

Samo jednim klikom možete pronaći pouzdane specijalizovane kompanije u Vašoj blizini, koje će individualno proizvesti i ugraditi Vaše nove prozore ili vrata od visokokvalitetnih VEKA profila, ostakljenja i okova, po najvišim standardima VEKA kvaliteta.

Pronađite VEKA partnera

Informacije

PROZORI I ZVUČNA IZOLACIJA

Veoma važna stavka za spokoj i tišinu u vašem domu je da vaši prozori imaju maksimalnu moguću zvučnu izolaciju.

Spoljašnja buka može da poveća nivo stresa i anksioznost, da smanji koncentraciju i produktivnost, da dovede do hroničnog poremećaja sna, do problema sa sluhom, kao i niza drugih problema. Redovna izloženost buci je veoma štetna po zdravlje. Prema SZO, maksimalni preporučeni nivo buke je 65 dB tokom dana i 55 dB noću.

Saznaj više
DA LI PLANIRATE KUPOVINU VIKENDICE?

Poslednjih godina vikendice su postale veoma popularne i velika je potražnja za njihovom kupovinom. Sve više ljudi želi da ima neko svoje utočište za beg iz većih mesta i gradova, od gužve i obaveza. U vikendici povremeno boravimo, pa treba da se potrudimo da nam u njoj bude prijatno, a sa druge strane da nema mnogo posla oko održavanja. Zato savetujemo da se pri izboru stolarije za vašu vikendicu ipak odlučite za kvalitetne PVC prozore i vrata, što bi bilo najboljie i najpraktičnije rešenje.

Saznaj više