VEKA AG

Kompanija

Visokokvalitetni elementi proizvedeni od VEKA profilskih sistema stvaraju životni prostor koji se fokusira na želje, zahteve i potrebe naših kupaca. Naš koncept partnerstva podržava proizvođače stolarije u svim oblastima, počev od sofisticiranih rešenja za prozore i vrata, koja stambene zgrade, javne ili poslovne objekte, pretvaraju u izuzetna mesta.

Od osnivanja kompanije 1969. godine, kompanija VEKA se od malog regionalnog preduzeća razvila u lidera na svetskom tržištu PVC profilskih sistema za prozore i vrata. Proizvođači i krajnji kupci širom sveta, koji prilikom odabira sistema profila vode računa o kvalitetu, oslanjaju se na vrhunski kvalitet brenda VEKA.

Company video 50 years VEKA

Važni podaci o VEKA grupaciji

1,5 milijardi evra
Godišnji obrt
6,700
Zaposlenih
486
Ekstruzione linije
49
Lokacije
23
Proizvodni pogoni
Nachhaltigkeit bei VEKA

Održivost

Za nas održivost znači korišćenje svih resursa toliko odgovorno, kako bi oni ostali dostupni i našim unucima. Ovde možete saznati više o održivosti i društvenoj odgovornosti kompanije VEKA.

Saznajte više
Karijera

VEKA kao poslodavac

Karriere bei VEKA

Kompanija VEKA nudi najbolju poslovnu perspektivu. Mi smo jedan od najboljih poslodavaca u Nemačkoj i nudimo zanimljive poslove za svaku fazu profesionalnog života - od stažiranja i prakse, do uzbudljivih izazova za iskusne stručnjake. Ovde ćete pronaći VEKA portal o karijeri:

Karijera