Za prodavce

U VAŠOJ BLIZINI

Moj radni prostor

Kao prodavac, ovde možete pronaći spisak stranica za preuzimanje svih važnih dokumenata i pomagala za planiranje, koja Vam olakšavaju proces planiranja prozora i vrata od VEKA profilskih sistema, kao i bazu podataka slika za Vaš marketing i odnose sa javnošću. Link ispod će Vas direktno prebaciti do željenih funkcija, nakon prijave uz korisničko ime i lozinku.

Login

Log-in WinDoPlan

Udobno planirajte prozore i vrata sa bilo kog uređaja i na osnovu ažuriranih podataka.

www.windoplan.veka.com
Recycling Kunststofffenster VEKA Umwelttechnik
WinDoPlan

Efikasno onlajn planiranje prozora i vrata

WinDoPlan je onlajn platforma kompanije VEKA za praktično i bezbedno planiranje prozorskih elemenata. Savremeni program Vas vodi korak po korak, od odabira profila preko dizajna konstrukcije u 2D i 3D tehnologiji, do kompletne dokumentacije - uvek na osnovu aktuelnih podataka. Integrisani BIM interfejs omogućava nesmetanu razmenu podataka sa svim učesnicima projekta. WinDoPlan možete lako da koristite preko web pretraživača - bilo kad, bilo gde i sa bilo kog uređaja.

Saznajte više

Recycling

Recycling Kunststofffenster VEKA Umwelttechnik

Stara PVC stolarija ne bi trebalo da završi na deponiji, već je ona vredna sirovina u ciklusu reciklaže. Kao prodavac prozora, imate mnogobrojne koristi od naših usluga koje se odnose na reciklažu stare stolarija, zahvaljujući kompaniji VEKA Umvelttechnik.

Saznajte više