Za proizvođače stolarije

Uspešni sa VEKA profilskim sistemima

Kao VEKA partner, možete se osloniti na više od 50 godina iskustva vodećeg svetskog dobavljača PVC sistema za prozore i vrata. Odigrali smo ključnu ulogu u razvoju PVC stolarije i koristimo svu našu inovativnu snagu da obezbedimo budući uspeh proizvođačima stolarije širom sveta: sa najvišim kvalitetom i održivim profilskim sistemima, koji su precizno prilagođeni zahtevima svakog tržišta.

Oberflächen

Površine

VEKA profilski sistemi za prozore i vrata dostupni su u širokom rasponu boja, dezena i površinskih varijanti. U ponudi imamo preko 60 različitih folija u boji i dekora drveta, za gotovo neograničene mogućnosti dizajna, kao i aluminijumskih obloga, koje mogu biti eloksirane ili praškasto lakirane u bilo kojoj RAL boji. Pored toga, VEKA je razvila ekskluzivnu, inovativnu tehnologiju oplemenjivanja površine profila, koja PVC stolariji daje jedinstvenu estetsku dimenziju - VEKA SPECTRAL.

Saznajte više

WinDoPlan

Planirajte prozore jednostavno onlajn

WinDoPlan je naša onlajn platforma za praktično i pouzdano planiranje prozora za proizvođače stolarije. Možete da pristupite ažuriranim podacima sa bilo kog uređaja na kome je omogućen pristup internetu - bez instalacije softvera. Efikasan onlajn alat Vam omogućava, kao VEKA partneru, da obavite sve korake onlajn na način koji štedi vreme: od izbora profila do dizajna i kompletiranja dokumentacije. Pored konfiguratora profila sa svim spojnicama i dodatnim profilima, WinDoPlan Vam nudi i druge važne funkcije, kao što je npr. proračun opterećenja vetrom u samo jednoj aplikaciji.

WINDOPLAN, Digitalna platforma za planiranje
WinDoPlan
Informacije

Noviteti u kompaniji VEKA

PROZORI I ZVUČNA IZOLACIJA

Veoma važna stavka za spokoj i tišinu u vašem domu je da vaši prozori imaju maksimalnu moguću zvučnu izolaciju.

Spoljašnja buka može da poveća nivo stresa i anksioznost, da smanji koncentraciju i produktivnost, da dovede do hroničnog poremećaja sna, do problema sa sluhom, kao i niza drugih problema. Redovna izloženost buci je veoma štetna po zdravlje. Prema SZO, maksimalni preporučeni nivo buke je 65 dB tokom dana i 55 dB noću.

Saznaj više
DA LI PLANIRATE KUPOVINU VIKENDICE?

Poslednjih godina vikendice su postale veoma popularne i velika je potražnja za njihovom kupovinom. Sve više ljudi želi da ima neko svoje utočište za beg iz većih mesta i gradova, od gužve i obaveza. U vikendici povremeno boravimo, pa treba da se potrudimo da nam u njoj bude prijatno, a sa druge strane da nema mnogo posla oko održavanja. Zato savetujemo da se pri izboru stolarije za vašu vikendicu ipak odlučite za kvalitetne PVC prozore i vrata, što bi bilo najboljie i najpraktičnije rešenje.

Saznaj više