e-servisi

Onlajn usluge kompanije VEKA

Elektronski servisi kompanije VEKA obuhvataju niz atraktivno dizajniranih onlajn usluga. Kreirani su da zadovolje potrebe proizvođača stolarije, arhitekata i svih korisnika koji su zainteresovani za prozore i vrata i uštedu energije – na primer, zato što sami razmišljaju o novogradnji ili renovaciji. Zajedničko svim e-servisima je to što omogućavaju lak pristup ažuriranim informacijama o VEKA proizvodima i uslugama, bilo kad i bilo gde.

Saznajte više

e-Service
Reference

Prvoklasna arhitektura

Svaki arhitektonski dizajn ima za cilj da kombinuje željenu funkcionalnost zgrade sa efikasnošću i estetikom. U našim referencama predstavljamo objekte u kojima VEKA sistemi doprinose svestranom izuzetnom rezultatu. Dozvolite sebi da budete inspirisani!

Saznajte više
Informacije

Kompaktno znanje

PROZORI I ZVUČNA IZOLACIJA

Veoma važna stavka za spokoj i tišinu u vašem domu je da vaši prozori imaju maksimalnu moguću zvučnu izolaciju.

Spoljašnja buka može da poveća nivo stresa i anksioznost, da smanji koncentraciju i produktivnost, da dovede do hroničnog poremećaja sna, do problema sa sluhom, kao i niza drugih problema. Redovna izloženost buci je veoma štetna po zdravlje. Prema SZO, maksimalni preporučeni nivo buke je 65 dB tokom dana i 55 dB noću.

Saznaj više
DA LI PLANIRATE KUPOVINU VIKENDICE?

Poslednjih godina vikendice su postale veoma popularne i velika je potražnja za njihovom kupovinom. Sve više ljudi želi da ima neko svoje utočište za beg iz većih mesta i gradova, od gužve i obaveza. U vikendici povremeno boravimo, pa treba da se potrudimo da nam u njoj bude prijatno, a sa druge strane da nema mnogo posla oko održavanja. Zato savetujemo da se pri izboru stolarije za vašu vikendicu ipak odlučite za kvalitetne PVC prozore i vrata, što bi bilo najboljie i najpraktičnije rešenje.

Saznaj više