Naše vrednosti

KVALITET. POVERENJE. SIGURNOST.

U kompaniji VEKA kvalitet je uvek na prvom mestu. Pošto smo dosledno sprovodili ovo obećanje kvaliteta od osnivanja kompanije 1969. godine, VEKA je uspela da se razvije u globalnog lidera na tržištu PVC profilskih sistema kroz jedinstvenu priču o uspehu.

Od samog početka, uvek nam je bio cilj da damo sve od sebe za uspeh naših partnera. Ne samo sa prvoklasnim proizvodima, idejama i uslugama, već i kroz posebnu bliskost sa kupcima. Samo tako možemo uvek da znamo šta je zaista potrebno našim partnerima i da razvijamo rešenja za uspešnu budućnost. Jedini put do tog cilja je naša bezrezervna posvećenost najvišem kvalitetu u svim oblastima. Nastavljamo tim putem hrabro i strastveno.

VEKA Qualität
Naše obećanje

VEKA kvalitet

Svetski poznat VEKA kvalitet uključuje mnoge aspekte koji prevazilaze tehnologiju profila. Svi ovi aspekti izražavaju naših sedam zvezdica kvaliteta. Svaka pojedinačna zvezdica predstavlja odliku naše kompanije, naših proizvoda ili usluga. Ipak, ove karakteristike ne opisuju samo naše misli i postupke. One takođe ukazuju na naše planove za budućnost, pokazuju naše vizije i nude našim partnerima orijentaciju. Sa kompanijom VEKA se i danas i u budućnosti možete osloniti na jednu stvar: najviši kvalitet u svim oblastima.

Prvoklasan kvalitet
Sistem budnućnosti
Inovativna tehnologija
Inteligentna rešenja
Održivost
Pouzdanost
Porodična kompanija

Ovo je VEKA kvalitet

Prvoklasan kvalitet
Proizvodi, paket usluga i partnerska saradnja na najvišem nivou – ovo je naša definicija standarda kvaliteta. Visokokvalitetni profilski sistemi klase A u skladu sa DIN EN 12608, za optimalna prozorska rešenja koja dugo zadržavaju svoju funkcionalnost i vrednost, čine odlučujuću razliku u odnosu na konkurenciju.

Sistemi budućnosti
Sve naše sadašnje i buduće strategije, proizvodi, sistemi i usluge imaju samo jedan cilj: da našim partnerima pruže dugotrajnu sigurnost i orijentaciju, a da kompanija VEKA i u buduće bude njihov siguran dobavljač profilskih sistema.

Inovativna tehnologija
VEKA podstiče nove ideje i pokreće vodeće tehnologije i time postaje inovator u čitavoj branši. Jedan od primera je nova tehnologija završne obrade površina - VEKA SPECTRAL.

Inteligentna rešenja
Prozor kao umreženi građevinski element i odlučujući interfejs u konceptima života orijentisanih ka budućnosti: za nas to više nije samo vizija, već stvarnost. Sa našim sestrinskim kompanijama TEXINO ili DBS, aktivno smo uključeni u stvaranje koncepta pametnih kuća i digitalizaciju čitave industrije - za tehnologiju inteligentnih kuća i brže, stabilnije i ekonomičnije procese u izradi prozora i vrata.

Održivost
Kompanija VEKA Umvelttechnik sprovodi provereni koncept reciklaže već više od 30 godina. Pored toga, konstantno primenjuje procese koji štede energiju i resurse u proizvodnji i nabavci. Sve ovo čini kompaniju VEKA pionirom u branši kada je u pitanju održivost, reciklaža materijala i kružna ekonomija koju zahteva politika.

Pouzdanost
VEKA veoma ceni saradnju zasnovanu na partnerstvu i dugoročne, stabilne poslovne odnose. Zahvaljujući našem prijateljskom i bliskom odnosu sa partnerima i dobavljačima, svi uvek znaju šta mogu da očekuju jedni od drugih.

Porodična kompanija
VEKA jeste i ostaje u porodičnom vlasništvu. U Nemačkoj, VEKA je jedna od 500 najuspešnijih porodičnih kompanija – što je istovremeno potvrda uspeha i ujedno obaveza za sve buduće generacije.

Qualität

Kako prepoznati kvalitetnu PVC stolariju?

Održivost

Za nas održivost znači odgovorno korišćenje svih resursa kako bi oni ostali dostupni i našim unucima. Saznajte više o održivosti i društvenoj odgovornosti u kompaniji VEKA.

Održivost

Nachhaltigkeit